Marktplaats

Zoek je een nieuwe of tweedehands luchtbuks of wil je er een aanbieden? Kijk wat hier wordt aangeboden of plaats zelf een advertentie. Het is gratis. Ook bedrijven mogen hier adverteren. Erfschutter.nl biedt deze dienst aan, omdat adverteren met wapens op bekende marktplaatsen (als Marktplaats.nl en Speurders.nl) is verboden.

We hebben het je gemakkelijk gemaakt. Je hoeft niet te registreren en je kunt meteen beginnen met het maken van een advertentie. Je krijgt via email een bevestiging van de plaatsing en een toegangscode (Editkey). Om er zeker van te zijn dat je een goed emailadres gebruikt ontvang je een bevestigingsverzoek. Jouw emailadres blijft onzichtbaar. Als een potentiële koper reageert doet hij dat over onze website.

Let op: Zonder de toegangscode (Editkey) kun je jouw advertentie niet wijzigen of verwijderen.

Ook erg belangrijk!..: Deze marktplaats is een dienst van Erfschutter.nl en daarop zijn de Gebruikersvoorwaarden van toepassing. Lees deze voordat je een advertentie plaatst.

Handgesneden nieuwe lucht buks

Handgesneden nieuwe lucht buks

Handgesneden nieuwe luchtbuks met telescoop. Met geduld en liefde gesneden, gebrand, gebeitst en afgelakt. 4.5 mm. Geweer heeft knikloop en…
20/04/2021
Totaal aantal weergaven: 16
Prijs: € 200,00
Gamo af10 nieuw

Gamo af10 nieuw

Gamo af10 knikpistool Ik heb er 2 keer mee geschoten maar is niks voor mij. Nieuw in de koffer, helemaal…
11/04/2021
Totaal aantal weergaven: 122
Prijs: € 55,00
Game Pcp buks 5.5 mm

Game Pcp buks 5.5 mm

De GAMO hPa tactical persluchtbuks. Geweer wordt geleverd met een kijker, geluidsdemper en bipods. Geweer is krasvrij, vrijwel niet gebruikt.…
06/04/2021
Totaal aantal weergaven: 424
Prijs: € 500,00

Opmerking: Sommige onderdelen zijn Engelstalig. Wij werken nog aan de vertaling.