Marktplaats

Zoek je een nieuwe of tweedehands luchtbuks of wil je er een aanbieden? Kijk wat hier wordt aangeboden of plaats zelf een advertentie. Het is gratis. Ook bedrijven mogen hier adverteren. Erfschutter.nl biedt deze dienst aan, omdat adverteren met wapens op bekende marktplaatsen (als Marktplaats.nl en Speurders.nl) is verboden.

We hebben het je gemakkelijk gemaakt. Je hoeft niet te registreren en je kunt meteen beginnen met het maken van een advertentie. Je krijgt via email een bevestiging van de plaatsing en een toegangscode (Editkey). Om er zeker van te zijn dat je een goed emailadres gebruikt ontvang je een bevestigingsverzoek. Jouw emailadres blijft onzichtbaar. Als een potentiële koper reageert doet hij dat over onze website.

Let op: Zonder de toegangscode (Editkey) kun je jouw advertentie niet wijzigen of verwijderen.

Ook erg belangrijk!..: Deze marktplaats is een dienst van Erfschutter.nl en daarop zijn de Gebruikersvoorwaarden van toepassing. Lees deze voordat je een advertentie plaatst.

850 Airmagnum re koop

850 Airmagnum re koop

- Te koop 850 Hamereli airmagnum - kan zo wel met een groot co2 patoon foto 3, - maar ook…
17/09/2020
Totaal aantal weergaven: 184
Prijs: € 299,00
Een zeldzame en zeer mooie beugelspanner 6.32 mm

Een zeldzame en zeer mooie beugelspanner 6.32 mm

Te koop aangeboden een zeldzame beugelspanner in kal. 6.32 gladloops met pluimpjes, deze buksen werden in de jaren 20-30 van…
24/07/2020
Totaal aantal weergaven: 398
Prijs: € 350,00

Opmerking: Sommige onderdelen zijn Engelstalig. Wij werken nog aan de vertaling.