Marktplaats

Zoek je een nieuwe of tweedehands luchtbuks of wil je er een aanbieden? Kijk wat hier wordt aangeboden of plaats zelf een advertentie. Het is gratis. Ook bedrijven mogen hier adverteren. Erfschutter.nl biedt deze dienst aan, omdat adverteren met wapens op bekende marktplaatsen (als Marktplaats.nl en Speurders.nl) is verboden.

We hebben het je gemakkelijk gemaakt. Je hoeft niet te registreren en je kunt meteen beginnen met het maken van een advertentie. Je krijgt via email een bevestiging van de plaatsing en een toegangscode (Editkey). Om er zeker van te zijn dat je een goed emailadres gebruikt ontvang je een bevestigingsverzoek. Jouw emailadres blijft onzichtbaar. Als een potentiële koper reageert doet hij dat over onze website.

Let op: Zonder de toegangscode (Editkey) kun je jouw advertentie niet wijzigen of verwijderen.

Ook erg belangrijk!..: Deze marktplaats is een dienst van Erfschutter.nl en daarop zijn de Gebruikersvoorwaarden van toepassing. Lees deze voordat je een advertentie plaatst.

Richtkijker / Nachtzichtkijker ATN X-Sight 4K Pro HD Day/Night 3-14x. NIEUW!

Richtkijker / Nachtzichtkijker ATN X-Sight 4K Pro HD Day/Night 3-14x. NIEUW!

Deze fantastische nachtzichtkijker van ATN heb ik een jaar geleden bij Krale nieuw gekocht in afwachting van een ander visier.…
20/11/2019
Schmitten
Total views: 112
Price: € 700,00

Opmerking: Sommige onderdelen zijn Engelstalig. Wij werken nog aan de vertaling.