Reageren!!..

 • Afbeeldingsresultaat voor like [site:commons.wikimedia.org]Als Erfschutter.nl voor jou van waarde is laat dat dan aan iedereen weten. Reageer hieronder met een kort bericht over wat je ervan vindt!!!…

Erfschutter.nl is gemaakt voor en door Erfschutters. De waarde is niet in geld uit te drukken. Immers de uren voor een hobby en het verzamelen van kennis en informatie doen we voor ons zelf en om het plezier. Deze website bieden we aan, omdat wij zelf hebben ervaren hoe moeilijk het is om aan goede informatie te komen. Wij denken dat wij jullie een dienst bewijzen door onze kennis in de vorm van dit elektronisch “Handboek Luchtbuksen” aan te bieden.

Gerelateerde afbeelding

Je kunt ons ondersteunen met een donatie. Dat motiveert ons om de website verder te volmaken met aansprekende interviews en artikelen. Als je een bijdrage wilt leveren, neem dan contact op met doneren@erfschutter.nl. Vertel ons wat je wilt doneren en waarom. Je stelt ons dan in de gelegenheid om je te bedanken en (als je dat wilt) in het zonnetje te zetten.

23 gedachten over “Reageren!!..”

 1. Wat fijn dat deze site er is.
  Nog fijner is dat ik er bij uit kwam.
  Precies wat iedereen voor mij al gezegd heeft gaat ook voor mij op, lekker duidelijke taal, veel goede tips en adviezen, raad enz.
  Het komt op mij heel professioneel over.
  Nogmaals, ik ben blij met een hobbysite als deze.

 2. Heldere en degelijke uitleg over vele onderwerpen,waardoor ik als beginnend luchtgeweerschutter nog meer zin krijg mij te verbeteren met de verworven kennis. Veel dank en ga zo door.

 3. Beginnersles

  Onlangs heb ik een HW97K gekocht met scope.

  Nu zoek ik iemand in Zeeuws Vlaanderen die deze zomer eens rustig de tijd wil nemen om mij als beginner uit te leggen hoe ‘schieten met een buks’ werkt en zo mogelijk ook hoe ik het beste met mijn buks om moet gaan. Graag wil ik hem daarvoor vergoeden.

 4. Kom een oude veerbuks hand model metaal en hout op wapen staat Diana Model 2 er kan 1 4,5 mm in denk? iemand enig idee? Geen behoefte meer aan maar weet gier vrij weinig van..

 5. een dikke proficiat
  Ik heb al meerdere keren de site bezocht en met veel plezier de duidelijke,ook voor een leek goed verstaanbare uitleg over het gebruik van een luchtbuks ,voor de beginnende luchtschutter zeer informatief !!!

 6. Hè, hè eindelijk een site waar het lettertype en de lay-out een leesbaar geheel worden. Daarnaast is de inhoud goed te volgen met veel leerzame adviezen en tips. Heb er veel aan gehad en vindt het uitstekend dat er mensen zijn die zich inzetten om als erfschutter je hobby en liefhebberij te kunnen blijven uitvoeren.
  Vriendelijke groet frans.

 7. Bedankt voor de duidelijke en erg goed leesbare duidelijke uitleg!
  Gisteren heb ik na het lezen van uw instructies én een uitgebreid en gedegen advies bij Dick’s Dump in Leeuwarden mijn eerste luchtdrukwapen aangeschaft.
  Ik hoop veel plezier aan deze nieuwe hobby te gaan beleven.
  Michiel

 8. Aangenaam en heel interesant om te lezen.veel bijgeleerd en het is goed en simpel uitgelegd met de nodige tekeneningen .dank u

 9. Hallo hobby schutters

  Kan iemand mij helpen.
  Heb een pcp gamo coyote met blijvende leeglopende cilinder,deze sluit niet goed af,goed schoongemaakt,wapen op de kop boven de fles gevuld,lucht in de slang zeer snel aflaten.
  Alles geprobeerd maar niets helpt. HELP

  1. Beste Jacob, hoogst waarschijnlijk is er een o-ring stuk de enige remedie is er een nieuwe in zetten en het probleem is opgelost. Dit komt zeer veel voor bij pcp buksen.
   Als je dit zelf wil doen wel even kijken of hij al uit de garantie is anders er af blijven en terug waar hij gekocht is. Laten repareren kan aardig in de papieren lopen omdat ze dan meestal alle o-ringen in de hele buks vervangen.

   Succes.

 10. Hoi
  Ik heb met plezier en duidelijke interesse alles gelezen op deze site. En wordt er alleen maar wijzer van. Nu nog een pcp buks kopen
  Dikke pluim voor de opstellers .

 11. Inderdaad ben ik ook door Marktplaats terechtgewezen voor het aanbieden van een luchtbuks.
  Er zijn twee `aanbieders` die een beetje normaal doen en dat zijn
  -Tweedehands.nl en
  -Tweedehands.be
  Marktplaats kan wat mij betreft gestolen worden met hun hypocriete gedoe.

 12. Duidelijke uitleg over deze vorm van sport.
  Het zal wel groeien denk ik, ik miste een stuk over “solids” oftewel munitie welke niet de diabolo vorm heeft.
  Ook de ontwikkeling van de hamerloze buks is erg interessant.

 13. een zeer duidelijke en leerzame instructie voor de luchtbuksschutter. Het verhaal over de ballistiek moet ik nog eens goed bekijken, maar ik vind het super dat jullie dat zo uitleggen.
  Wat moeilijk vind ik het steeds ´´verder lezen` onder aan iedere pagina met dan steeds weer die fotoos aan het hoofd van de volgende pagina. Verder niets dan lof!

  1. Ha Jules,
   Dank je wel.
   Wat het “verder lezen”. Je hebt een punt…. Ik zal eens kijken of ik daar wat aan kan doen.
   Groet, Jos

 14. Zojuist een paar uurtjes besteed aan het lezen van de ZEER uitgebreide en voor zover ik kan beoordelen ook zeer complete uitleg over alles rondom het schieten met luchtdrukwapens. Afgezien van een paar taalkundige foutjes (wat letters vergeten), komt het op mij over als een professioneel verhaal. Ook bruikbaar omdat ik mij zelf al een tijdje zit te verbazen over waarom je op bepaalde afstanden onder of juist boven je doel schiet. Ook kom ik er nu achter waarom de Chinese richtkijker met enorme specificaties zo veel slechter beeld geeft dan de veel kleinere merkscope die ik op mijn kruisboog heb bijvoorbeeld.
  Bedankt voor deze mooie uitleg en omschrijving!

 15. Hallo, moet zeggen wat een super site en zeer goede uitleg over diverse zaken.
  word er door gestimuleerd en nog enthousiaster van. Dikke duim om hoog.
  (Klein dingetje, kan aan mij liggen, wil graag een nieuwe luchtbuks aankopen
  maar zie nog niks op de marktplaats staan).

 16. Voor mij als beginnende luchtschutter super informatief. Duidelijke uitleg ook bij de ‘droge’ theoretische onderwerpen. Zeker ook als naslagwerk van waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *