Reageren!!..

 • Afbeeldingsresultaat voor like [site:commons.wikimedia.org]Als Erfschutter.nl voor jou van waarde is laat dat dan aan iedereen weten. Reageer hieronder met een kort bericht over wat je ervan vindt!!!…

Erfschutter.nl is gemaakt voor en door Erfschutters. De waarde is niet in geld uit te drukken. Immers de uren voor een hobby en het verzamelen van kennis en informatie doen we voor ons zelf en om het plezier. Deze website bieden we aan, omdat wij zelf hebben ervaren hoe moeilijk het is om aan goede informatie te komen. Wij denken dat wij jullie een dienst bewijzen door onze kennis in de vorm van dit elektronisch “Handboek Luchtbuksen” aan te bieden.

Gerelateerde afbeelding

Je kunt ons ondersteunen met een donatie. Dat motiveert ons om de website verder te volmaken met aansprekende interviews en artikelen. Als je een bijdrage wilt leveren, neem dan contact op met doneren@erfschutter.nl. Vertel ons wat je wilt doneren en waarom. Je stelt ons dan in de gelegenheid om je te bedanken en (als je dat wilt) in het zonnetje te zetten.

12 gedachten over “Reageren!!..”

 1. Hoi
  Ik heb met plezier en duidelijke interesse alles gelezen op deze site. En wordt er alleen maar wijzer van. Nu nog een pcp buks kopen
  Dikke pluim voor de opstellers .

 2. Inderdaad ben ik ook door Marktplaats terechtgewezen voor het aanbieden van een luchtbuks.
  Er zijn twee `aanbieders` die een beetje normaal doen en dat zijn
  -Tweedehands.nl en
  -Tweedehands.be
  Marktplaats kan wat mij betreft gestolen worden met hun hypocriete gedoe.

 3. Duidelijke uitleg over deze vorm van sport.
  Het zal wel groeien denk ik, ik miste een stuk over “solids” oftewel munitie welke niet de diabolo vorm heeft.
  Ook de ontwikkeling van de hamerloze buks is erg interessant.

 4. een zeer duidelijke en leerzame instructie voor de luchtbuksschutter. Het verhaal over de ballistiek moet ik nog eens goed bekijken, maar ik vind het super dat jullie dat zo uitleggen.
  Wat moeilijk vind ik het steeds ´´verder lezen` onder aan iedere pagina met dan steeds weer die fotoos aan het hoofd van de volgende pagina. Verder niets dan lof!

  1. Ha Jules,
   Dank je wel.
   Wat het “verder lezen”. Je hebt een punt…. Ik zal eens kijken of ik daar wat aan kan doen.
   Groet, Jos

 5. Zojuist een paar uurtjes besteed aan het lezen van de ZEER uitgebreide en voor zover ik kan beoordelen ook zeer complete uitleg over alles rondom het schieten met luchtdrukwapens. Afgezien van een paar taalkundige foutjes (wat letters vergeten), komt het op mij over als een professioneel verhaal. Ook bruikbaar omdat ik mij zelf al een tijdje zit te verbazen over waarom je op bepaalde afstanden onder of juist boven je doel schiet. Ook kom ik er nu achter waarom de Chinese richtkijker met enorme specificaties zo veel slechter beeld geeft dan de veel kleinere merkscope die ik op mijn kruisboog heb bijvoorbeeld.
  Bedankt voor deze mooie uitleg en omschrijving!

 6. Hallo, moet zeggen wat een super site en zeer goede uitleg over diverse zaken.
  word er door gestimuleerd en nog enthousiaster van. Dikke duim om hoog.
  (Klein dingetje, kan aan mij liggen, wil graag een nieuwe luchtbuks aankopen
  maar zie nog niks op de marktplaats staan).

 7. Voor mij als beginnende luchtschutter super informatief. Duidelijke uitleg ook bij de ‘droge’ theoretische onderwerpen. Zeker ook als naslagwerk van waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *