Welkom

Beste Bezoeker,

Welkom op Erfschutter.nl. Een website over luchtbuksen en aanverwante zaken. Wellicht sta je voor de afweging om een luchtbuks aan te schaffen. Misschien heb je er al een en ben je op zoek naar aanwijzingen om er beter mee om te gaan. Wij helpen je. Eerst bij de vraag of je echt wel een luchtbuks wilt hebben. Vervolgens bij vragen waarvoor je komt te staan als je er een gaat kopen en er mee gaat schieten.

Misschien heb je er nog een op zolder liggen. Je kunt besluiten om de buks weer op te zoeken en te kijken of hij het nog doet. Misschien kom je zover dat je ‘m gaat of laat reviseren en je er opnieuw mee aan de slag gaat. Deze website bevat de informatie die je daarvoor nodig hebt. Misschien ontdek je nu waarom jouw verwachtingen, toen je de luchtbuks had gekocht niet zijn waargemaakt.

Jonge Field Targetschutter in actie
Door Laszlo BEKES
Informatie over luchtbuksen was schaars, totdat in 2013 onze eerste website “Achtertuinschutter.nl” verscheen. Dat was een succes met gemiddeld 600 bezoekers per dag. In 2018 is “Erfschutter.nl” ervoor in de plaats gekomen. De doelstelling blijft hetzelfde. Namelijk, het voorzien in de behoefte van achtertuinschutters en erfschutters aan informatie over luchtbuksen. Deze schutters vertegenwoordigen een vergeten doelgroep, omdat zij niet georganiseerd zijn. Toch is het verreweg de grootste groep luchtbuksschutters.

Afbeeldingsresultaat voor logo marktplaats
Logo van Marktplaats.nl

Toen wij begin 2016 onze gratis Marktplaats lanceerden nam het aantal bezoekers verder toe. De marktplaats voorzag in de behoefte om wapens te kunnen verhandelen. Bestaande marktplaatsen als Marktplaats.nl en Speurders.nl weren wapenadvertenties. Wij bieden op Erfschutter.nl een marktplaats speciaal voor luchtbuksen aan, omdat wij vinden dat dat dit past bij het informatieve karakter van onze website. Wij monitoren de handel, zorgen ervoor dat er geen vuurwapens worden aangeboden, weren advertenties voor  ongepaste producten en zullen advertenties van al te commerciële partijen wissen.

Tijdens het lezen kom je reclame tegen. De reclame boven en onder de pagina’s en rechts van de tekst wordt gepresenteerd op basis van jouw Google-profiel. Google weert wapenadvertenties. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je, door onze site te bezoeken, zult worden “achtervolgt” door ongewenste advertenties voor luchtwapens.

Ruimte voor reclame.

In de tekst nemen wij zelf ook reclame-boodschappen op voor producten die passen bij de onderwerpen die we hier bespreken. Wij denken dat we je hiermee een dienst bewijzen. Bedrijven die op deze site willen adverteren zijn welkom en vinden hier informatie over reclame maken.

Wij hebben Erfschutter.nl (en de marktplaats) niet gemaakt om er geld mee te verdienen. Wij zijn net als jij hobby-schutters die graag kennis delen. Het bouwen en onderhouden van deze website kost tijd en geld en dat wordt gedeeltelijk vergoed door de reclame-inkomsten. Wij hopen dat onze website voor jou waardevol is en wij zijn erg blij als je dat waardeert met leuke reacties.

Tenslotte: Deze website kun je lezen als een boek. Als je naar de volgende bladzijde wilt dan kun je gewoon op “Verder lezen…” klikken. Wij leiden je dan naar de volgende logische “bladzijde”.

Wij wensen je veel plezier bij het lezen van dit Handboek Luchtbuksen.

Met vriendelijke groeten en namens de webredactie,

De Erfschutter

Verder lezen…