Reclame maken?

Ruimte voor reclame

Als je op deze website een advertentie wilt plaatsen neem dan contact op met de redactie. Op pagina’s waar je het hierboven afgebeeld logo tegenkomt is ruimte voor een advertentie.

Wij rekenen een bescheiden vergoeding het plaatsen van advertenties. Dit, omdat reclame geen doelstelling van de Erfschutter is. Het liefst komen we bij bedrijven op bezoek voor een interview, zodat we ook een mooi artikel kunnen plaatsen. Een mooie advertentie is dan leuk en daarmee bewijzen we onze bezoekers een dienst.

Het liefst hebben we iedere advertentie maar één keer. Als je wilt adverteren doe dat dan voor diensten die passen bij wat er op de betreffende pagina wordt uitgelegd. Dat is leuker. Wij helpen je graag met de vormgeving. Een voorwaarde voor een advertentie is dat er vanuit de website van de adverteerder wordt verwezen (gelinked) naar erfschutter.nl.

Tarieven:

  • Plaatsen van één advertentie op een willekeurige plaats kost een vast bedrag per maand.
  • Twee dezelfde advertenties voor twee keer het vaste maandbedrag, minus 10%
  • Maximaal drie dezelfde advertenties kosten drie keer het vaste maandbedrag, minus 15%.

Advertentieruimte wordt per kwartaal verhuurd en wordt stilzwijgend verlengd. Opzeggen (per email) kan tot 10 werkdagen voor het einde van het lopende kwartaal. Wij factureren per kwartaal achteraf op 25 maart, 25 juni, 25 oktober en 24 december per email met een factuur in PDF-formaat met het verzoek om binnen 14 dagen te betalen.

Proberen?  Maak dan een afbeelding van maximaal 1000 x 500 pixels en als je voorkeur hebt voor een specifieke pagina dan graag de advertentietekst en de kleurstelling een beetje laten aansluiten op de omgeving. De redactie bepaalt of een advertentie kan worden geplaatst. Neem contact met ons op voor advies en hulp bij het maken van een mooie advertentie die meerwaarde levert voor de erfschutters.

Bedrijven kunnen ons sponsoren. Wij zullen sponsors speciale aandacht geven in de vorm van een interview, een artikel en natuurlijk ruimte om te adverteren.

Mail naar de Webredactie voor meer informatie…