Geen Google advertenties meer!!!

Onze wereld van toenemend geweld beweegt allerlei bedrijven tot een vorm van preutsheid waar ook wij als hobby-schutters last van hebben. Sinds kort is het beleid van bedrijven als Google, Facebook en dergelijke verder aangescherpt en nemen zij grote afstand van alles wat te maken heeft met wapens. Ook luchtbuksen.

Zo hadden we als hobbyisten al langer te maken met partijen als Marktplaats en Speurders die het ons onmogelijk maken om onze luchtbuksen onderling aan elkaar te verkopen. Een advertentie met een luchtbuks wordt onmiddellijk verwijderd en de adverteerder krijgt een uitbrander voor zijn (kennelijk laakbare) gedrag. Handelaren, die Luchtbuksen aanbieden, kampen ook met dit probleem en zijn bijvoorbeeld ook niet instaat om te adverteren m.b.v. Google-advertenties.

Afbeeldingsresultaat voor google advertentiesDe laatste aanscherping van Google is, dat er op websites (waar luchtbuksen worden besproken) niet meer kan worden gewerkt met Google advertenties voor allerlei andere producten. Daarmee valt een inkomstenbron voor mijn website weg. Het gaat om een paar tientjes per maand, maar toch… Ik  heb de website niet gemaakt om er aan te verdienen. De vergoeding maakte het wel mogelijk om de kosten voor hosting wat te beperken.

Maar goed. We moeten het ermee doen en het is ook wel fijn, dat onze website nu niet meer wordt vertroebeld door vervelende Google-advertenties, die niets met onze sport te maken hebben. Ik neem handschoen op en ga aan de slag om Erfschutter.nl te voorzien van mooie en voor de lezer (wel) interessante reclameberichten van mooie bedrijven die spullen voor onze hobby kunnen leveren. Volg deze link om te zien hoe dat werkt.

Reacties???
Ik laat meestal geen reacties toe, omdat ik dan wordt bedolven onder “Spam”. Ik maak hier graag een uitzondering en nodig mede-erfschutters uit om hierop te reageren. Ook onze handelaren zijn van harte welkom. Al is het maar om…. “reclame te maken”!!!